S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

                   

                          Facebook

Kontakty

KPower s.r.o.
areál TIMOS
Dělnická 19, 434 01 Most
tel: +420 602 385 730
info@kpower.cz
PO - PÁ: 7:00 - 15:30
SO - NE : na zavolání

Zboží v akci

Cena po slevě 1 281 Kč
Skladem
Cena po slevě 1 772 Kč
Skladem
Cena po slevě 1 237 Kč
Skladem

Nejprodávanější

Cena po slevě 1 709 Kč
Skladem
Cena po slevě 747 Kč
Skladem
Cena po slevě 2 682 Kč
Skladem

Anketa

Jaká je vaše oblíbená značka autobaterie?

Varta 24% Banner 39% Exide 17% Je mi to jedno 20%

GDPR
Ochrana osobních údajů

Vážení,

tímto Vám poskytujeme informace o tom, že zpracováváme Vaše osobní údaje. Osobní údaje získáváme a zpracováváme jen v nezbytném rozsahu proto, abychom Vám mohli poskytovat a nabízet kvalitní zboží . Při jejich zpracování dodržujeme zejména standardy jejich ochrany podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR). Níže uvádíme podstatné informace, které mohou být pro Vás důležité.

Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost KPOWER s.r.o. se sídlem v Lužice 159, 435 24 Lužice, IČ: 05860601, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 39162. Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás obrátit emailem: info@kpower.cz.

  • Zpracováváme zejména tyto Vaše osobní údaje: jméno, příjmení, email, telefon, adresu, poskytnuté služby, uskutečněné obchody. 

  • Vaše údaje zpracováváme z důvodu: Vámi uděleného souhlasu, nezbytnosti pro plnění smlouvy

  • Dále zpracováváme zpravidla tyto Vaše citlivé údaje: nezpracovávám

  • Vaše citlivé údaje zpracováváme na základě: nezpracováváme

  • Veškeré osobní údaje zpracováváme za účelem: plnění zákonných povinností, plnění s vámi uzavřených smluv, rozvoje obchodního vztahu a obchodních aktivit, tj. nabízení našich služeb a zboží, a to i v rámci marketingu

  • Jestliže jste nám udělili výslovný souhlas se zpravováním, můžete ho kdykoliv odvolat.

  • Naše oprávněné zájmy k zpracování osobních údajů jsou zejména tyto: rozvoj obchodní činnosti spojený s nabídkou našich služeb a zboží.

  • K Vašim osobním údajům mají přístup i další subjekty (zpracovatelé), kteří jsou našimi smluvními partnery a podílejí se naší obchodní činnosti. Tyto subjekty rovněž garantují standardy ochrany podle GDPR a mají s námi uzavřené smlouvy o ochraně osobních údajů našich klientů. Jedná se především o poskytovatel IT služeb forpsi.cz a doručovací společnosti TOPTRANS.

  • Osobní údaje zpracováváme v souladu s právními předpisy po nezbytně nutně dlouhou dobu – zpravidla po dobu 3 let od ukončení posledního smluvního vztahu.

  • Je Vaším právem se na nás kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem týkajícím se námi zpracovávaných osobních údajů. Stejně tak můžete požádat o výmaz či úpravu údajů. Rovněž máte právo požadovat, abychom omezili zpracování osobních údajů Vaší osoby. Námi zpracovávané údaje můžete také přenést k jinému správci údajů. 

        KPOWER s.r.o.

MDAzOTY5O